torstai 14. maaliskuuta 2013

Tehotreeniä

Skidillä on ollut tehoviikko, ja muilla hevosilla pääosin maastakäsittelyn kautta työskentelyä. Olen joka päivä käynyt Skidillä maastossa (1 - 1.30 h lenkkejä tehty) ja joinakin päivinä ratsastettu myös kentällä. Välillä rennommin ja välillä rankemmin. Muut pullurat näyttävät olevan kiitollisia, että Skidi on olemassa.. huhhuh. Okei, täytyy myöntää että maanantaina Skidi sai pitää vapaapäivän, koska itse olin ratsastustunnilla. :D Huh, kiinni jäin.

Tänäänkin käytiin maastosta sellasella 1.30 h lenkillä. :) Lunta tuprutti kivasti kokoajan lisää, ihan kun sitä ei tarpeeksi jo olis..Hypättiin pari sellasta säälittävän nysää maastoestettä, noh ihan tarkoituksella nysiä ne oli, sillä Skidi ei todellakaan ole mikään esteponi.. Näkisittepä miten se hyppää? Voisin kuvailla sitä, hmm.. melko omintakeiseksi.
                               Innostuttiin sitten lumileikeistä!
Tosiaan, kuten kuvastakin saattaa huomata, että orilla on suitsissaan toisetkin ohjat. Poni tuntuu pysyvän paremmin käpälissä, maastossa kun on nuo apuohjat. Tulikin mieleen, että pitäisi noi suitsien koristeet liimailla uudelleen paikoilleen, sattuvat repsottamaan sinne sun tänne...
Huomatkaa suitsissa teippaus.. :'D Skidillä on ihanaa ratsastaa, sillä se hakee muotoa miltei samantien, kun sen selkään nousee, viimeistään silloin, kun ottaa ohjat tuntumalle. Ponihan on Maikkenin käsialaa, ja päädyin ostamaan Skidin alunperin esteponiksi, mutta kuinkas kävikään? Helposti muotoon asettumisen vuoksi ori päätyi tallini parhaimmaksi kouluratsuksi, elikkä voisi sanoa että Maikken on innoittanut mua tämän kouluratsastuksen suhteen todella paljon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti