perjantai 15. maaliskuuta 2013

Maastossa Tahvolla

Kävin iltapäivällä Tahvolla pitkästä aikaa maastossa, käppäilemässä vain. Mulla on eilisestä stepistä liikkatunnilta pohje lihakset niin kipeet, ettei näillä tänään ainakaan paljoakaan ravailtu tai laukattu, mutta huomenna aattelinkin rääkätä sitten itteeni, sattupa tai ei. :D Miinuksen puolella taisi olla peräti 7 - 10 astetta, joten heitin Tahvolle fleeceloimen niskaan ja menoksi!
Ihana auringonpaiste valaisi tohon mettään nätisti<3 Pakkohan siihen oli jäädä kuvailemaan ja paleluttamaan sormiaan kymmeneksi minuutiksi. Tahvo kulki koko reissun ajan tosi rauhallisesti ja varmajalkaisesti. Ei yhtään höösäämistä, mitä ensiksi olisin kuvitellut, että tuosta reissusta tulee pelkkää pinkomista, muttei sittenkään. Ori tuntui oikein mukavalta kädelle, ja piti joka tapauksessa käynnin reippaana, muttei liian. Oikein mukavaa oli tallustaa tuolla metsässä, varsinkin niissä kohdissa,mihin aurinko pääsi paistaamaan. :)

Täytyy kyllä myöntää, että Tahvo meinasi vetää parit pukit ja lähteä laukkaamaan tuossa mäessä, minkä se on tottunut aina laukkaamaan. Kumminkin pysyin itse kyydissä ja poni oli murtosekunnin jälkeen hallinnassa, ainakin melkein..   Huomenna olisi luultavasti luvassa päivä postausta, katsotaas nyt miten pystyn liikuttamaan polluroita näitten pohkeitten kanssa. Pitäkäähän peukkuja!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, teki ihan itsekin mieli lähtee ulos maastoilemaan, mutta ehkä huomenna tai ylihuomenna. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nuppu! Joo ylös ulos ja lenkille. ;)

   Poista
  2. Haha saisipa sitä aikaseksi, oon tämmönen laiskimus kun en oo noilla kopukoilla taas menny vähään aikaan... Viikonloppuna vois kyllä yrittää heittää maastolenkkiä,vaikka kameran kanssa. :DD

   Poista