keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Sekasortoa ja kentän kolaamista

Ensinnäkin, mistä aloittaisin? Ehkäpä voisin kertoo, mistä oon tätä postausta tekemässä.Tosiaan, kaikki materiaali on eiliseltä, eli tiistailta.Nauttikaa sessiosta.
Sain tuon "rajatun" kentän kolattua viikonloppuna, ja mentiin sitten siinä Lillin kanssa. Hypeltiin tällästä, kolmen esteen rataa. :)
Toi kenttä on jostain osin möykkyinen, siksi laitoin tollaseen rykelmään. Hypättiin sitä siinä sitten parikymmentä minuuttia, loppulämpät ja talliin. :)

Ratsastin illalla taasen Skidillä, perus väistöjä, avo- ja sulkutaivutuksia. Laukanvaihtoja sekä harjoteltiin kanssa vaativimpia liikkeitä. Skidi on aina ihanasti kuulolla, sen kanssa on niin helppo mennä, ja inspis riittää oriin.
Kun olin laittanut Skidin takaisin karsinaan, mua odotti tämmönen loimien sekasorto.. lattialla.. Ei auttanut muu, kuin alkaa siivoomaan noita ponien boxeihin, kröhöm, tai osaan niistä minne ne mahtui. :D

Laiteltaakan kommentilla toki toivepostauksia ynnämuuta, sekä lisää lukijoita kaivataan, koska 20 lukijan kunniaksi luvassa yllätyspostaus! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti