keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ra.Ra Bouzouki Beat

Vihdoinkin sain jotain järkevää postauksen aihetta, tai oonhan mä ratsastellut joka päivä mutten kuvannut.Tässä postauksessa esittelen tallin uusimman asukin, Roopen joka saapui tänään. (keskiviikkona)
Jos halutaan ori poikaa virallisesti kutsua, niin Ra.Ra Bouzouki Beat on orin nimi.Kasvattajana ja tekijänä on tosiaan Maikken. :) Kuvissa on varasuitset, koska en ole vielä ehtinyt Roopelle omia tehdä.Luonteeltaan Roope on reipas ja orimainen.Jos haluat tutustua Roopeen tarkemmin, niin käyppä sivuilla!

Tosiaan ratsastelin pari kertaa jo Roopella, ensiksi about puolentoista tunnin maastolenkki, joka sujui ok'sti.Luonnettaan esitteli omaperäisesti perää heittämällä kohti taivaan kantta.Kun tulimme maastosta, riisuin Roopelta suitset, ja pistin sille loimen.
^Btw, kuvassa näkyy hiukan tota Roopen loimea. ;) Kuudelta ratsastelin uudemman kerran Roopella, mutta kentällä.Aiheena oli tosi yllätyksenä, esteet.Verkkojen jälkeen rakensin pienen radan, jossa korkeimmat olivat jotakuinkin 20cm. Verkkasimme sitten tuolla pienellä radalla, ja lopuksi hyppäsimme 50-60cm ratana, ja tietty siitä väliltä.Hypättiin myös neljän esteen jumppasarjaa. :) Roope on osoittautunut todella hyväksi hyppääjäksi, aivan mahtava poni! (isäänsä tullut) Loppuverkattiin sitten isommalla kentällä, rennosti mutta tehokkaasti.

3 kommenttia:

 1. ihan mielettömän suloinen otus c:

  VastaaPoista
 2. Uusi heppa on aivan ihana, tahtoo päästä ratsastamaan tuolla joskus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitoksethan tästä kuuluu Maikkenille. :)

   Poista