maanantai 18. maaliskuuta 2013

Myynnissä kisakentille poni & jaarittelua

Pientä mainostusta, kjeh kjeh.. Elikkäs foorumilla myynnissä tällänen karvakankaasta huolellisesti valmistettu poni. Suora, A4-kokoinen ja kevyehkö, loistokas kisaratsu muunmuossa esteille! Tästä topiciin.
Poni on ommeltu kokonaan käsin, ainoastaan silmät ja sieraimet ovat liimattu siististi kuumaliimaten.Hiukan tummennoksiakin löytyy ponista.Lähtöhintana tällä on 20€, lisää voit lukea topicista. Tinkiä voi yrittää, mahdollisimman pian olisi kiva saada pois nurkista hyörimästä. :)

Myyntipuhe lopetettu~ :'D Enpä oo paljoltikaan blogin suhteen ollut aktiivinen, oon kyllä ratsastellut mm. eilen liikutin kolme ponia, Torstenin, Skidin ja Hössön. Ainoastaan, mulla ei ollut yhdelläkään jos toisellakaan kertaa kameraa matkassa. joten en oo viittinyt täysin kuvatontakaan postausta tehdä. Kumminkin, päätin hypätä Torstenilla sellasta parhaimillaan 8 esteen sarjaa. Samaa koitin Skidillä, joka ei todellakaan ole tunnettu hypyistänsä, ehei. Joten hyppäsin ryntäilimme sekopäisesti niiden esteiden läpi tai parhaimillaan jopa yli! Hyppäsin kaksi kertaa Skidillä vielä yksittäisenä about. 70cm (?) esteen, ponin omalla tyylillä, tottakai.
Hössöllä ratsastin sitten illemmalla maastossa, semmonen joku 1.30 h lenkki jälleen. :)

2 kommenttia: