torstai 28. helmikuuta 2013

Little Lady II

Otsikosta voi jo melkein päätellä, mitä on luvassa, vai? Joo, eli tallin toinen uusimmista asukkaista saa nyt niin sanotun esittely vuoronsa täällä blogissa, olisin Skidinkin esitellyt samassa, mutta otan siitä huomenna parempia kuvia niin sitten on sen orin vuoro. :)

Nimestä voikin suurin osa teistä fiksuista jo päätellä, että kyseessä on varsinainen tamma neiti. Virallisestihan sanotaan tätä tammaa Little Lady II:ksi, tutummin Lilliksi.Luonteeltaan neiti on todellinen diiva ja tamma! Kun energiataso on laskenut 0% , niin tammalla voi ratsastaa kunniallisesti. Useimmiten ratsastus saattaa päätyä turhaan kaahottamiseen ja steppailuun, kuten tänään...
"Koe"ratsastin Lillillä tänään maastossa, ilman martingaaleja ja raippaa, tsot tsot.. Pienillä poluilla tamma pysyi hyvin hanskassa, vähän aukeimmilla alko sitten vauhtia löytyä. Ravasimme ylä- sekä alamäkiä, oli oikeen mukava reissu kaiken kaikkiaan, kunnes tulimme kotiin, jäin vielä spurttaileen esteiden parissa.Hyppäsimme siinä muutamia kertoja pari pystyä sekä yhden ristikon. Kun laukkasin noin. 60cm esteeltä niin humps! ja maa oli ennättänyt tulla vastaan. Joopa joo, eli kaaduttiin ton vauhtihirmun kanssa, oli muuteskin vähän liukas toi kenttä. :D Lopuksi verkkasin kunnolla, taivuttelin yms. nostettiin muutamia kertoja laukkaakin, sitten matelehdimme pienelle maasto käppäilylle, loppukäynneiksi.
Jos haluat tutustua Lilliin tarkemmin, käy tamman sivuilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti