lauantai 2. maaliskuuta 2013

Päivä Poukantallilla

16 lukijan kunniaksi aattelin tehdä Päivä Poukantallilla -kuvallisena postauksena. :) Liikutin kaiken kaikkiaan perjantaina kyllä, päivää ollaan kuvattu eilen kolme ponia, aamusta Skidin, päivällä Lillin ja illalla Tahvon. No, mennäänpä itse asiaan...
Heräsin joskus tossa ysin maissa, sitten puolelta lähdin viemään heppoja ulkoilmaan. Ulkona ei ollut kauheen kylmä, tais olla jopa plussan puolella, mutta oli aika tuulista.Joten oli syytä loimittaa kaikki pallerot. :)
                      Orit ulkoilemassa. Vasem.--> Hössö, Torsten ja Tahvo.

Alotettiin ihan alkukäynneillä, ja sitten jatkettiin kokoavilla liikkeillä, Skidi tuntui tosi kankeelta ja oli hankalasti kontrollissa. Mutta loppua kohden alko vertyä ja kuunnella ratsastajaansa.Kun oltiin päästy jo laukkaamaan ynnä muuta, alettiin hiostamaan lisättyä ravia, joka onnistuikin orin kanssa suhteellisen hyvin, verrattuna verryttelyihin. Kun ori oli vertynyt kunnolla, kasasin pienen ristikon jonka hyppäsimme sitten laukassa.Hyvinhän tuo meni, tosin kieltäytymisiä tuli varmaan tusina, ja niistäkin kuvia mutten jaksa laittaa niitä tänne epäedustamaan meitä. :'D Nostin tota pientä ristikkoa myöhemmin pystyksi, ja mentiin ihan kunnialla,kunnon kaarella.

                      Menin hetkeksi sisälle, söin ja olin koneella. :)

^Aikaan lähdin hakemaan Lillin tarhasta, hoidin sen sekä varustin tottakai. Laitoin meksikolaiset sekä martingaalit, koska suunnitteilla oli hyppäämistä. :)

Täytyy kyllä myöntää, että on toi aika söpö paketti:3
Kaikki varusteet tietty sävy sävyyn, pinkkiä,pinkkiä ja lisää pinkkiä! Oli hieman ongelmallista noiden suitsien laitto, kun tamma hyöri ja pyöri kokoajan.. huoh..Joiduin vaihtamaan pitemmät ohjatkin koska hyppäsimme, ja muutenkin oli kemmasta ratsastaa niin lyhyillä ohjilla.. :D


Harjoteltiin hieman lisättyä ravia, ja Lilli otti tehtävän niin tosissaan, että pyrki nostamaan jalkojansa hieman liikaakin. :D Olen tosi tyytyväinen tammaan, on kovin yritteliäs ja kuuntelee.
Hypättiin ristikoita ja pystyjä, lopuksi hypättiin muutamia kertoja jotain 60cm pystyä, joka oli aluksi niin hurjan pelottava, mutta Lilli rohkaistui ja hyppäsi.:)
Lilli oli koko tunnin ajan hyvin kuulolla, herkkä ja muutenkin kuunteli ratsastajan apuja todella hyvin, siksi kaikki onnistuikin todella hyvin. :D

Loppu verkattiin maastossa, spurttailtiin vähän ja harjoteltiin ravi asioita, hyvin meni! :)

Tahvolla en ratsastanutkaan mitenkään erikoisemmin, mentiin maastossa, kuvattiin videoita serkun kanssa, joten kuvia ei pahemmin tullutkaan, vaankuin tämmönen, että saatte jonkinlaista todistus aineistoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti