maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viime ajan ratsasteluja

 Sunnuntaina 28.4. liikutin Skidin kouluratsastuksen puolella. Liikkui oikein reippaasti sekä tahdikkaasti. Oli todella mukava ratsastaa, askeleen pidennykset & kokoamiset sujuivat älyttömän hyvin, paljon paremmin mitä uskalsin odottaakkaan.Skidi haki samantien muotoon, ja liikkui kaula kaarella tehtävien aikana, loistavaa!
Roopen taisin liikuttaa keskiviikkona, juu keskiviikkona 24.4. Roope ei ollut yhtä vetreä ja taipuisa kuten Skidi sunnuntaina, mutta hyvin Roopekin suoriutui tehtävistä. Pääosana oli hyppääminen, itseasiassa erikoisemmat esteet olivat pääosassa.Hypättiin muunmuossa bankettia sekä tynnyriä. :)


Olen vallan unohtanut mainita, että Unski on muuttanut omaan karsinaan! Oma nimikyltti,boxi sekä nimilaput puuttuvat vielä, mutta keskiviikkona viimeistään sitten nekin saan lisättyä. :)
Tänään en ole Unskin kanssa erityisemmin mitään tehnytkään, pääosassa kuvaillut sunmuuta turhaa.

2 kommenttia:

 1. Onko sulla ihan uudet noi karsinatsydeemit kun näyttää vähän erilaisilta mitä viimeks. Unski on ihan syötävän suloinen (ehehe älä nyt käsitä väärin, en oo ponias syömässä :DD) ja hienoja kuvia muutenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos! :) noi viisi karsinaa ovat entisensä, ainoastaan kaksi uutta karsinaa ovat uudempaa matskuu tallissa. :) (jossa Lilli ja Unski majailevat tällä hetkellä)
   -Tiia

   Poista