tiistai 30. huhtikuuta 2013

Melita "Melli"

 Taas uusi asukki tänne! :) Tälläkertaa oma tekele, innostuin vähän, eheh.. Pitkästä aikaa saatiin tamma talliin Lillin seuraksi, jes. Melli on shetlanninponi tamma, virallisemmin sanottuna Melita mutta tutuille Melli. Luonteeltaan aika veijjari, ei ota tosissaan jos ei ole raippaa, se on varsinainen riesa, jos raippa sattuu unohtumaan maastoreissulle lähdettäessä.. Kokemuksesta tämän sanon. Hoitaessa kiltti mutta kiimoissaan äksy ja "hulluttelija". Kulkee pää ylhäällä, joten koulupuolelle tästä ponista ei todellakaan ole, hyvä että tamman hermot ja keskittyminen riittää pohkeenväistöön ja muihin "yksinkertaisiin" asioihin. Estepuolella todella hyvä ja reipas. Tarkoituksena olisi Mellillä teettää varsa, riippuu nyt miten Unskin koulutus edistyy & talli tilat..
Tämän viikon aikana pitäisi tulla myös uusi ori talliin. Siitä sitten oma postauksensa, kun saapuu kotiin. :)
Tein Mellin niinsanotusti läpällä, kun aattelin ettei se kummiskaan onnistu, koska fleece. Mulla ei ole yleensä fleece hepat onnistuneet, mutta kokemus ilmeisesti vaikuttanut niin, eli periaatteessa kankaallakaan ei ole väliä, tosin ikinä en tee enää todella venyvästä microfleecestä, se oli tuskaa. Mutta Melli on tehty normaalista mustasta fleecestä, ja onnistu mielestäni paremmin kun edes ajattelin. :)
Sivut tulevat tammalle piakkoin, kunhan saan tälle edustavammat kuvat hommattua, haluasin -auringon paiste- kuvia tällekkin. Ei kai tässä muuta erikoista, nyt sitten vain varusteita väsäilemään Mellille! :)


2 kommenttia: