torstai 21. helmikuuta 2013

Tahvo 21.2.

Ratsastelin tänään Tahvolla maastossa, pääosin käynti-maastoa, kun vielä en ole kunnolla tervehtynyt.

Ihan ensiksi varustin Tahvon ja heitin sille tollasen loimen niskaan, jota jouduin pienentämään herralle sopivaksi hakaneulojen avuin.
Nappasin heti pari kuvaa, kun olimme menneet ulos. :) Eka aattelin, että pitäiskö jättää tuo loimi pois kokonaan, mutta sainpahan todeta hetken päästä, että oli ihan hyvä olla mukana, sillä oli aika tuulinen ja kylmä sää. Heti kun olin noussut orin selkään, se tuntui herkältä ja reippaalta, mutta pysyi kumminkin käsissä yllättävän hyvin, ei olisi mieli tehnytkään alkaa riehumaan tuon kanssa, juuri kun oon ollu kipeenä. :D
Hieman maisemakuvia joka paikkaan..Ei jaksettu mennä jäälle rämpimään, siellä oli kummiskin yli polveen asti lunta, olis varmaan tehnyt hyvää kameralle uiskennella umpihangessa... :'D
Yks lemppareistani tämä kuva. :3 Tahvo näki tuolla pusikossa jotain, ja ori vaan tyssäs siihen pällistelemään jotain epäoleellista, huoh.. Tein vähän väistöjä ja pysähdyksiä, jotta sain orin taas kuuliaiseksi, toimi, ehkä liiankin hyvin.Tahvo valpaistui samantien parin puolipidätteen kautta, ja siirtyi raviin, Ravasimme siinä sitten pari askelta, ja siirryimme taasen käyntiin, vauhdikas maastohan tästä ei pitänyt alunperinkään meinaan tulla.
Hehheh, koirakin (on sillä nimikin,Riki) pääsi mukaan kuvaan, hehkeenä kuten voi huomata. :D
Ratsastin aika paljon eteen, mutta pysyimme kummiskin kokoajan käynnissä, lukuunottamatta paria askelta aikaisemmin ravia, ja hyvin kelpas tämmönen "rennonpi" treeni Tahvolle. :)
Takaisin tallille päästyämme otin Tahvolta ratsastusloimen pois, sitten suitset. Ja toki pää kuvasin nämä toimenpiteet.Symppis ilme, eikö?
Heitin sitten vielä Tahvolle tommosen fleece talliloimen niskaan, ja pistin orin karsinaan. Kaiken kaikkiaan reissu meni todella hyvin, hevonen pysyi käsissä ja kaiken maailman katastroofeilta vältyttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti