perjantai 23. elokuuta 2013

Epäaktiivinen taas kuvioissa !

Ensinnäkin pahoittelen epäaktiivisuuttani.
Mutta yritän tänään (24.8.) saada teille sen erikoispostauksen tänne, kun sekin on jäänyt unhoihin kokonaan. :D: Mutta hypätään asiasta viidenteen, esittelen muutamia uusia Devilin asukkaita. :) 
 Aloitetaan vaikka Riimistä. Welsh Part Bred tamma, virallisesti sanottuna AP Dotted Ritual. Riimi on syntynyt vuonna 2004 ja on todella utelias pikku poni. Riimistä voit lukea enemmän sen sivuilla.

 Tallille Aphésta saapunut, komea suomenhevos ori, Isto. Virallisesti Kep Mva Fn AP Roistoräep. Isto on nuorehko ori, syntynyt 2005. Kumminkin luonteeltansa hieman laiska ja lempeä nalle, muttei tällä teddynallella tule aina pään käyttö ensimmäisenä mieleen.. Iston sivuille pääset tästä linkistä.

Tallin vanha-uusi asukas, Hössö. Ainoastaan nimi on muuttunut hieman, tallin nimen muuttuessa Hössöstä tuli Devilin Hössöttäjä. Orihan oli yhdessä vaiheessa koemyynnissäkin, ja tarjouksia tulikin reilusti, mutta en orista halua luopua joten se jäi tänne. :) Hössö toimii kisaratsuna, sen kapasiteetin,vauhdin ja rakenteen vuoksi. Se on vuonohevoseksi todella ketterä ja tekee äkkikäännöksetkin helposti. Mutta kouluratsastukseen ei oikein taivu, kumminkin yrittää kovasti. Hössöön pääset tutustumaan sen sivuilta. c:

                                Seuraavaksi olisi sen erikoispostauksen vuoro, olkaahan hereillä ! c;

1 kommentti:

  1. Ihana toi Isto ♡ Millon muuten tulee siitä uudesta tallista se esittely?

    VastaaPoista