perjantai 14. kesäkuuta 2013

Sataasataa ropisee


Tosiaan, otsikosta voikin päätellä että täällä sataa. On itseasiassa satanut koko päivän. :/ Toivottavasti tuo nyt tuosta selkenisi että voisi mennä kentällekkin ratsastamaan. 
Ratsastin tänään Ameliélla, maastossa. Laukkattiin ensimmäistä kertaa, onhan se sellasta ex-ravurin laukkaa, mutta paljon parempaa mitä odotin! Vähän kyseenalaisti laukannostoa, tietysti kun on tottunut vain ravaamaan ja tuolloin ei saanut missään nimessä laukata, ja nyt kehotetaan laukkaamaan, toivottavasti tamma nyt saa uudet pelisäännöt pieneen päähänsä ängettyä. 
Maastossa meni yleisesti todella hyvin, paremmin mitä olisi voinut mennä. Ameliéhan on todella säpsy ja säikky, mutta maastossa se säikähti vain muutamia kertoja, muttei niin että olisin tippunut. 
Ravi oli tietty ravurin ravia, voitte varmaan kuvitella...Kun tamma ymmärsi sen, ettei täällä tarvitse juosta itseään henkihieväriin niin se rauhottui ja ravasi hieman hitaammin ja ennenkaikkea rennommin.
Koko ajan satoi, mutteihan meitä sokerista ole tehty, sen Ameliékin ymmärsi ja tarpoi hienosti eteenpäin. Oli kyllä todella kiva ratsastaa tuolla maastossa, todella hyvä ratsu siitä tulee! :)

Vielä pari kuvaa nin loppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti