maanantai 24. kesäkuuta 2013

Info teillekkin, jotka eivät tienneet

Noniin. Nyt uusi banneri blogiin kans. :) Tosiaan, tallini ei ole enää Poukantalli, nykyään Kht Devil! Sivut ovat vielä hiomista vaille valmiit, käykääpäs jättämässä puumerkkinne vieraskirjaan, se olisi tosi mukavaa. :) Uudet sivut ja näin ollen uusi alku.
Mutta asiasta viidenteen.Roope on muuttanut takaisin talliin, ja siellä nyt pällistelee omassa karsinassaan. Saa taas nähdä, koska ja kenet seuraavaksi myyn, katotaan nyt miten innostus riittää koko katraalle, kun pari on tulossa lisää. :D: Tosiaan, uusi poni on tulossa, sekä Amelié vielä varsaansa odottelee. :)

Amelié sai uuden riimun :3
Tosiaan tarkotuksena olisi tehdä pari pontusta myyntiin, katotaan nyt miten tää tästä edistyy. Ja sitten pitäisi uusia estekalustoa kera maalin. Huhhuh, tässä onkin tekemistä joksikin aikaa..

2 kommenttia:

 1. Kiva toi uus nimi :3 Ja oliks Roope jossain poissa/ myyty tai jtn? Tai ylläpidossa? Koska, jos sen sais ylläpitoon...vinkvink ;;___;; No mut Amelie <3 love it! oisin halunnu ostaa sen, mut se oli niin hitsin kallis :<
  ~Lisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus :3 Roope oli yhessä vaiheessa myynnissä, mutta sitten vedin pois myynnistä, koska on tärkeä pullura mulle, niin en raaskisi myydä, en ainakaan vielä. Tota ylläpito juttua voisin harkita tässä kesän aikana, jos sen suinkin haluat ylläpitoon. ;) Oot kumminkin luotettava, ja olen sulle myynyt aikaisemmin Lillin, niin uskallan sulle antaa ponin ylläpitoon. :)
   Amelié tykkää aina kun se saa kehuja! :> Juu, olihan se suhteellisen kallis, itse olen tuosta kumminkin aina haaveillut niin olihan se pakko ostaa. :3
   ~Tiia

   Poista