sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Erikoispostaus: SM-kisat 11.5.2013

 Aattelin nyt tehdä erikoispostauksen, kisoista kun sitä ollaan pyydetty. :) Ja päätin tehdä niin sanotusta, keppihevosmaailman julkisuudessa ja maineessa olevista SM-kisoista. Myday periaatteella, mutta kuvina. Ensinnäkin, itse jouduin heräämään kello kahdeksalta aamulla, viemään muut hepat ulos tarhailemaan ja Herkko liinaan kentälle, loimitettuna ja kärpäshuputettuna. Kun tuli aika lähteä, noin vartin yli yhdeksän, valmistelin Herkon, ja lastasin autoon. Aamulla oli vielä vilpoista, joten annoin loimen olla Herkolla, edes ekaan taukopaikkaan saakka, joka oli noin. 1.30h - 2h päässä. :D
Maisemia autosta. :3 Tästä ajoi vielä jonkun puolisen tuntia ensimmäiseen taukopaikkaamme. :) Taukoa pitäessämme söin munkin :'D ja otin Herkolta loimen pois. Tästä ei enää kauhean kauaa,no okei ainakin tunnin ajomatka oli vielä Jokimaalle.
Kisapaikalle päästyämme menin ilmottautumaan näyttelyyn, jolloin saimme tollasen numero lappusen, joka piti pistää hevosen kaulaan, jolloin voi lapun numeron perusteella äänestää. Kuvasta saa hieman esimakua. ;)
Kun sain varattua myyntipöydän, ja levitettyä turhuukset siihen niin siinä sitä sitten about viisi tuntia möllöteltiin, tehtiin kauppoja ja kuvailtiin kisojen kulkua.
Kaikki kuvat (c) Tiia, jos kopiot omia kilpailun suorituskuvia, niin copyt kanssa! :) Kaikkien luokat sujuivat hyvin, ja oli tosi kiva kuvailla! :) Hienoja heppoja kaikilla ja jee.
Ennen koulumestaruuden palkintojen jakoa oli vuorossa näyttelyiden palkintojen jako. Ja kuvasta saa esimakua! :) Herkko on mun ruusuke hai :3 Kiitos upeista ja kivoista kisoista,niin järjestäjille kuin osallistujillekkin! Itse olen ylpeä itsestäni, kun raaskin pitää näppini erossa muiden myynti pisteistä.. :D Onnittelut kaikille voittajille mun puolesta täältä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti