tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa & maassakin

Anteeks ihan ensinnäkin pienestä postaustauosta. Mutta nyt uudella puhdilla jälleen etiepäin! :) Tässä postauksessa aattelin infoo tästä keväästä, ja viimeviikonlopusta.
 Ensinnäkin, hepat muuttivat lauantaina takasin ulkotalliin, jes. :) Ite tykkään enemmän ulkotallista, kun on hienommat karsinat, ja muutenkin ulkona olosta saa uutta puhtia koko harrastukseen. Tohon muuttoon vierähti parisen tuntia, sillä kaikki boxit ja varusteet piti tarkistaa ja järjestellä ennen siirtoa. Sitten tein uudet nimikyltitkin, kun kaikki hevoset ovat uusia, eli eivät ole olleet tuossa "alkuperäisessä" tallissa kertaakaan, paitsi nyt tietty. :D
Oikeesti tuossa päädyssä on viisi karsinaa, mutta kuvassa näkyy vain neljä. :) Kokonaisuudessaanhan tallissa on tilaa seitsemälle asukkaalle. + Sitten pilttuitakin löytyy pari, kaiken varalle.
Tässä on sitten oma tammamamman puoli. Jos vallan en erehdy, en ole kertonutkaan että Lillille on teetetty varsa? Sen takia tammalla on kaksi karsinaa tuossa käytössään.  :)
Alimmat varustenaulakot, + boxitkin löytyy vielä, joten naulakoissa ei ole puoliakaan hevosieni tavaroista. :D

Kenttä oli aivan hirvittävässä kunnossa viikonloppuna, ja onhan se vieläkin, ilman noita jäisiä kohtia. Joten meillä on käytössämme pienehkö hiekkakenttä, juurikin nurmikkokentän pilaantumis aikaan kuten aina tähän aikaan vuodesta..    
Ratsastin sunnuntaina Skidillä, kokoamiasia sekä laukanvaihtoja. Ei mitään ihmeellistä, kaikkea mitä jaksettiin työstää, ja mitä ponin keskittymiskyky jaksoi.


       Muutama kuva näin loppuun. :) Viimeisessä kuvassa näkyy tuo hiekkakenttämme.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti