sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Treeniä treeniä

Tänään ei tullut kauheesti kuvailtua, kun ratsastin, sillä en halunnut koko ajan pysähtyä kuvailemaan. :D Mutta aamulla ratsastin Hössöllä, oikein miellyttävä tapaus, vaikka jokseenkin hössöttäjä. Vaihdoin sille toiset kuolaimet, jotka ovat pikkusen sopusuhtasemmat, kuin edelliset. :)
Päivällä ratsastin sitten Tahvolla, jälleen.Alkuverkoissa taivuteltiin ja hypättiin pieniä esteitä. Sitten hypättiin sarjaa, trippeliä ja oksereitakin. Hyvin hyppäsi ja oon tosi tyytyväine oriin. :)
Iltapäivällä ratsastin taas Tahvolla, esteitä treenattiin jälleen. :D Mulla on ollut reeni päivä, kisoja varten siis.Hypättiin pientä sarjaa aluksi, sitten trippeliä ja pystyjä. Hyvin meni jälleen. Lopuksi hypättiin joku 80cm pystynä, ja jätettiin onnistumiseen ja mentiin loppoverrytteleen maastoon. :)

Nyt oon istunu koneella, hillunu foorumilla ja facebookissa. Tarkotus olis mennä tekee pari varustetta, mutta kattoo nyt, kuinka kerkiää, kun läksytkin pitäs tehdä. :D Ei kyllä millää huvittaisi mennä huomenna kouluun, vois vaan viettää ikuista viikonloppua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti