torstai 24. tammikuuta 2013

Laukka kaatumiset, ilman laukkaa

Noniin, teinpäs vähän panostetumman postauksen, joka ei ole ''ei niin kiireen alla'' tehty. Ratsastelin iltapäivällä Tahvolla, ja siinä sitten kuvailin samalla.Aluksi taivuteltiin ja mentiin vaikka ja mitä koulukiemuroita, avoista koottuun laukkaan.Olimme tuossa ei aidatulla-kentällämme, jossa on nyt parempi pohja, ja enemmän tilaakin.Ennen kaikkea kävelimme rauhallisesti alkukäynnit, sitten kokosin ohjat ja menoksi!

Tehtiin ravi voltteja pitkille sivuille, taipu hyvin kummallisillakin kiemuroilla, ja hyvin meni kaula kaarellakin, vaikken sitä pyytänytkään, noh kaiken selittää se, että Tahvo on herkkä painolle sille päälle sattuessaan.

Tässä ravataan keskihalkaisijalle, tehtiin pysähdys ja jatkettiin ravissa. Alettiin hiostamaan tempoa, ja tehtiin askeleen lyhennystä & pidennyksiä.Myöhemmin tehtiin sitten pohkeenväistöä..
 ..Kuten kuvasta näkyy.Tultiin siis kulmasta, ei halkaisijalta. Vaativaa,vaativaa.. :D

Tehtiinhän me käynnissäkin niitä voltteja, hyvin meni sekin. Tahvo pysyi koko ajan hereillä ja tsemppasi hirveesti,jos joku ei mennyt hyvin, kuten laukannostot. :D Tässä vähän esimakua siitä, miksi ne eivät onnistuneet-->

En tajua tota mun asentoa, ja ihan vahingossa mentiin mukkelis makkelis, sopivasti toi itselaukaisin otti just kuvan! No mutta, kyllä ne sitten onnistui loppujen lopuksi, tossa oli vain aika liukas kohta, niin kaaduttiin pariin otteeseen tuon jälkeenkin.

                                          Kyllä lähtee!
Otettiin sitten pieniä pätkiä ravia, sitten loppukäynnit. :) Hyvä tunti oli, ei moittimista, tosin noi kaatumiset olisi voinut jättää kyllä toiseen kertaan, valmiiksikin jo käsi kipeänä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti